Witajcie! Dawno mnie tu nie było ale niektórzy na pewno pamiętają mnie pod użytkownikiem Awangardowiec (utraciłem dane do starego maila i konta na W-O). Właśnie udało mi się zarejestrować swój pierwszy studyjny utwór i w związku z tym chciałbym prosić o przesłuchanie go i głosy - jeżeli się spodoba - ponieważ bierze udział w konkursie Skody. Jeżeli macie znajomych którzy również mogliby go przesłuchać i ewentualnie głosować, to będę wdzięczny. Pozdrawiam!
Oto link do utworu i do głosowania:
http://www.wieszcodobre.pl/skodaautomuzyka/zespoly/martyna-kubecka-i-martin-willow/477Riven to pierwszy studyjny ze 150 utworów Martina Willow (właśc. Martin Wierzbicki) wykonywany przez Martynę Kubecką. Udało się go zarejestrować po prawie pół roku od podjęcia decyzji. W tym czasie z projektu rezygnowali kolejni muzycy oraz wokalista, którego zastąpiła Martyna Kubecka. Pojawiły się problemy finansowe. Zostały zażegnane dzięki wsparciu współproducenta singla, Łukasza Paszka. Z pomocą przyszło także katowickie studio Katofonia Workshop, z którym świetnie się współpracowało.
Teraz Martin i Martyna wierzą, że uda im się dotrzeć do dużej liczby słuchaczy i pozyskać środki na kolejne nagrania.
Tytułowy "Riven" jest więźniem oczekującym na swój wyrok w celi śmierci. Rozumie swoje błędy i jest pogodzony ze swoim losem. Jest jednak marzycielem i jak wielu dzisiejszych ludzi zamyka się w swoim świecie. Z własnej winy pozbył się wolności, której teraz tak bardzo pragnie.
Wykonawca wokalny: Martyna Kubecka
Muzyka i słowa: Martin Willow.
Data nagrania: 31 sierpnia 2012 roku.
Producent: Martin Willow i Łukasz Paszek.
Zarejestrowano w studiu nagraniowym Katofonia Workshop w Katowicach.
Realizator dźwięku: Paweł Szczubiał.
Realizacja foto-video sesji nagraniowej: Joanna i Sławomir Dąbrowscy.