Hades, a Twoje czepianie się szczegółów i wyższość intelektualna wszystkim bardzo imponuje. Wielki geniuszu:
"(...)uśmiercają...
Z tym,(...)" - nowe zdania z wielkiej litery zaczynamy.
Jestem prostym człowiekiem, więc nie wiem, czy w takim kontekście można "sugerować wariant", ale za to: "podstawową ew. gimnazjum" - jak dla mnie, to powinieneś był dać przecinek.
W jakim celu taki post? Wiele osób może mieć problemy z ortografią, ale by do tego się czepiać jak rzep psiego ogona? Niesmaczne. -T
Nie chcę wyjść na kłótnika i paliwodę, aczkolwiek nie wiem, czy coś to zmienia, jeśli na każdym kroku swym uroczym zielonym moderatorskim wpisem wygarniasz mi takie rzeczy...
Jeśli chodzi o Twoją uwagę, odnośnie wielkiej litery, to nie chcę tym razem wyjść na kogoś
"wyższego intelektualnie" (- ty to napisałeś), ale czyż nie można postawić wielokropka w środku zdania? - można. (Tak samo jak znak zapytania; patrz po lewo.)
Wielokropek, że się tak wyrażę, nacechowany emocjonalnie podkreślał, swego rodzaju pauzę zmuszającą czytającego do krótkiego zastanowienia.
Jeśli już mam poruszyć sam fakt mej uwagi o charakterze czysto ortograficznym, to w pewnym sensie piję do Twojego posta z innego tematu:
Moje moderowanie ma głównie na celu dbać o dyskusję na poziomie i nierozmywanie wątków. Czasem się wypowiem, ale wtedy wyrażam tylko i wyłącznie swoją opinię. Tutaj działałem jako moderator, a miałem na myśli, że rozmywasz temat.
Jeśli coś jest nieczytelne, bądź występują kardynalne błędy, to moderator powinien coś z tym zrobić.
Może znów się
"czepiam jak rzep psiego ogona", ale wrażliwość na błędy ortograficzne to po prostu zboczenie zawodowe.
Z góry przepraszam za OT'a.
Nie ma sprawy, mam nadzieję, że nie odniosłeś wrażenia, że się jakoś na Tobie uwzięłem z moim uroczym zielonym wpisem. 
Po prostu niektórzy robią błędy, choć mogliby mieć na przykład firefoxa - mnie też to drażni, ale wytykanie tego raczej niewiele zmienia. Każdy czasem robi błędy - jeden, częściej inny rzadziej...
-T